Paleoskafferiet

Fisk i ugn

undervarttak ,

Author: undervarttak

Ingredienser

Fisk i ugn

För 2 personer

400 gram valfri vit fiskfilé
Efter tycke & smak olivolja
Efter tycke & smak dill
Efter tycke & smak himalayasalt/havssalt
Efter tycke & smak svartpeppar

Använd t.ex. torsk, hälleflundra, kolja, sej eller liknande.

Fisk i ugn

Fisk i ugn

Fisk är fantastiskt enkelt att tillaga och smakar så gott. Dessutom så går det väldigt fort – gott och bekvämt!
Så här gör du
 

  • Sätt ugnen på 125 grader
  • Ringla lite olivolja i en ugnsform
  • Lägg fiskfilén i ugnsformen
  • Salta och peppra
  • Finhacka dill och strö över fisken
  • Sätt en ugnstermometer i tjocka delen av filén, fisken är klar när termometern visar 52 grader

 
Servera med en stor sallad. Prova gärna vår fräscha Zucchinisallad, de smakar underbart tillsammans.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus paleo paleorecept recept paleosverige sverige paleoblogg matblogg choklad glutenfri glutenfritt mejerifri mejerifritt
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore