Paleoskafferiet

Fiskbiffar

undervarttak ,

Author: undervarttak

Ingredienser

Fiskbiffar

För 4 personer (8 - 10 biffar)

Animaliskt fett, ghee eller kokosolja att steka i.

Fiskbiffar

Fiskbiffar

Så här gör du
 

  • Kontrollera fiskfiléerna så att det inte finns några ben kvar
  • Mixa fiskfilén i en matberedare med knivbladen till en fiskfärs, vi föredrar en grövre färs med lite bitar
  • Lägg över fiskfärsen i en bunke och tillsätt ägg, dill, nypressad citron, himalayasalt och önskad peppar eller krydda
  • Blanda samman och forma färsen till fiskbiffar
  • Stek biffarna i några minuter på varje sida i en stekpanna

Fiskbiffar1

Ät och Njut tillsammans med ett gott Rotfruktsmos eller varför inte göra härliga Fiskburgare.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo paleorecept recept paleoblogg fisk
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se
 
Inspirationen till Fiskbiffarna kommer från Hälsa som livsstil

Marre 25 november, 2014 21:51 - Svara

Låter super smarrigt. Är detta recept för 4 personer?

undervarttak 25 november, 2014 22:30 - Svara

Hej Marre

Tack! Ja det kan man säga, blir 2,5 bitar var då och det är helt ok.

Magnus & Jenny

Anna 27 november, 2014 14:31 - Svara

Såg supergott ut! Minner mig om de norska fiskekakene, de har mjölk o potatismjöl o lök i sig!
Dessa ska absolut provas!

Maud 28 november, 2014 08:55 - Svara

Vad är det för mos till?

undervarttak 28 november, 2014 11:48 - Svara

Hej Maud

Det är gjort på rotfrukter. Vi har ugnsrostat morot, palsternacka och sötpotatis, sedan bara mixat detta med lite kokosolja! Jättegott!

Magnus & Jenny

Sara 14 december, 2014 00:16 - Svara

Hej. Kan man frysa fiskbiffarna, om det skulle bli några över?

undervarttak 14 december, 2014 09:50 - Svara

Hej Sara

Ja de går utmärkt att frysa, vi gör ofta matlådor och lägger i frysen.

Magnus & Jenny

Tess 5 juli, 2015 11:30 - Svara

Hej!

Har testat denna maträtt och det blir fantastiskt gott! Tack för att ni delar med er av era recept!

Mvh Tess

undervarttak 8 juli, 2015 20:47 - Svara

Tack snälla Tess, vad roligt att höra!

Magnus & Jenny