Fiskbiffar

Ingredienser

Fiskbiffar

För 4 personer (8 - 10 biffar)

*Tips: Det fungerar fint med "Pinklax", den är viltfångad och brukar finnas i frysdisken.

Animaliskt fett, ghee eller kokosolja att steka i.

Husgeråd

Fiskbiffar

Så här gör du
 

  • Kontrollera fiskfiléerna så att det inte finns några ben kvar
  • Mixa fiskfilén i en matberedare med knivbladen till en fiskfärs, vi föredrar en grövre färs med lite bitar
  • Lägg över fiskfärsen i en bunke och tillsätt ägg, dill, nypressad citron, himalayasalt och önskad peppar eller krydda
  • Blanda samman och forma färsen till fiskbiffar
  • Stek biffarna i några minuter på varje sida i en stekpanna

Fiskbiffar1

Ät och Njut tillsammans med ett gott Rotfruktsmos eller varför inte göra härliga Fiskburgare.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo paleorecept recept paleoblogg fisk
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]
 
Inspirationen till Fiskbiffarna kommer från Hälsa som livsstil