Hallonpannkaka med kardemumma och mandel

En fantastiskt god hallonpannkaka i en ugnsform

Ingredienser

Hallonpannkaka

För 2 personer

Tillagningstid:

35 minuter

Pannkakssmet

6 st   
1 st   
1 klick   
1 tsk   
1 nypa   

På pannkakan

1-2 dl   
Efter tycke & smak   

Tips!

Vid nötallergi byt ut mandeln mot riven kokos.

Husgeråd

Enligt Livsmedelsverket bör man koka importerade frysta hallon en minut innan de äts.

Hallonpannkaka med kardemumma och mandel

En fantastiskt god Hallonpannkaka som man snabbt och enkelt rör ihop och sedan sköter den sig själv i ugnen.
 
Smidigt, gott och bra!

Så här gör du

  • Sätt ugnen på 200 grader
  • Knäck äggen i en bunke
  • Dela och lägg i bananen
  • Tillsätt mald kardemumma och salt
  • Klicka ner kokosoljan
  • Kör med stavmixer till det blandat sig väl
  • Häll i en ugnssäker form
  • Fördela hallonen över pannkakan
  • Strö över lite hyvlad/eller hackad mandel
  • Grädda i ugnen i 20-30 minuter (beroende på vilken form du använder)

Ät och Njut av underbar Hallonpannkaka! Om du vill ha det lite extra lyxigt så servera Pannkakan med vispad kokosgrädde smaksatt med lite äkta vaniljpulver.
 
Paleo så gott och så enkelt!
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Cervera
 
Signaturbild på Jenny & Magnus

mejerifritt glutenfritt mejerifritt Paleo sverige recept