Mango och Limesorbet med Mynta

Ingredienser

Mango och Limesorbet med Mynta

För 4 personer

500 g   
2 st   

Dekoration

Efter tycke & smak   

Husgeråd

Mango och Limesorbet med Mynta

Så här gör du

  • Häll den frusna mangon i en mixer med knivblad
  • Mixa sönder mangon
  • Dela och pressa ner saften från limen och mixa igen
  • Mixa tills det blir en len och god sorbet, du kan behöva hjälpa till med att ta ner sorbet som fastnat på mixerskålsväggarna vid något tillfälle
  • Servera din sorbet direkt och dekorera med några myntablad

Att få svalka sig med en härlig hemmagjord sorbet en varm sommardag eller avsluta måltiden med en frisk sorbet gör inte ont det minsta!

Låt dig även förföras av en läskande god Hallonsorbet och en fräsch Kokos och Mangosorbet.

Jenny och Magnus Andersson på Under vårt tak

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus glass Paleo recept paleorecept paleosverige Sverige mejerifritt mjölkfri laktosfri