Kanel och Kardemummakakor

Ingredienser

Kanel och Kardemummakakor

Receptet är för ca 18 kakor

1 st   
3 msk   
1 msk   
1 msk   
2 dl   
1 dl   
3 msk   
1 tsk   
1 msk   
1 tsk   

Husgeråd

  
  
  

Kanel och Kardemummakakor

Så här gör du
 

  • Sätt ugnen på 175 grader
  • Vispa ägg och kokossocker pösigt
  • Tillsätt kokosmjölk och vatten
  • Blanda de torra ingredienserna och vispa ner i smeten
  • Vispa samman till en deg
  • Rulla degen till små bollar och lägg på en plåt med bakplåtspapper
  • Tryck till varje boll med en gaffel eller något annat som ger ett fint mönster (vi använde baksidan av en liten pralinform). Doppa gaffeln eller formen i lite vatten mellan varje tryck så att den inte fastnar i degen
  • Grädda kakorna i övre delen av ugnen i 12 minuter
  • Låt kakorna svalna på galler

Kanel och Kardemummakakor 1

Nu är dessa goda Kanel och Kardemummakakor klara att avnjutas tillsammans med en kopp kaffe! Förvara de kakor som blir över i en burk eller frys in dem tills du blir sugen på en god kaka till fikat
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus fika kaffe baka kaka Paleo recept
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]