Paleoskafferiets Kanelbullar
Så här gör du
- Sätt ugnen på 175 grader
- Smält kokosolja
- Vispa ägg och kokossocker pösigt i en bunke
- Tillsätt kokosmjölken och den smälta kokosoljan
- Blanda de torra ingredienserna och vispa ner dessa i bunken
- Vispa samman till en deg
- Låt svälla i 5 minuter (om degen känns “rinnig” tillsätt lite extra kokosmjöl)
- Klicka ut degen på ett bakplåtspapper
- Lägg ett bakplåtspapper över degen och kavla ut degen mellan bakplåtspappren
- När du kavlat klart drar du försiktigt bort de övre bakplåtspappret
- Bred på kokosolja och strö sedan över kanel och lite kokossocker
- Rulla degen till en rulle
- Skär i ca 2 cm breda bullar
- Lägg i bullformar på en plåt
- Vispa ägget och pensla bullarna
- Dekorera eventuellt med mandelflan
- Grädda bullarna mitt i ugnen i ca 20 minuter tills de fått fin färg
Njut av nygräddat och härligt goda Paleoskafferiets Kanelbullar.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus kanelbulle bulle bullar Paleo paleorecept recept kanelbullensdag baka
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken