Saltrostade Cashewnötter
Så här gör du
- Sätt ugnen på 175 grader
- Mät upp vatten och himalayasalt [shoppingcarticon] alt. havssalt i en kastrull
- Koka upp
- Mät upp cashewnötterna [shoppingcarticon] och häll ner i det kokande vattnet
- Låt koka i 5 minuter
- Häll av vattnet
- Sprid ut Cashewnötterna på en plåt
- Rosta i övre delen av ugnen i 8 minuter
- Rör om
- Rosta ytterligare i 8 minuter
- Stäng av värmen och ställ luckan på glänt med hjälp av t.ex. en smörkniv, låt plåten stå kvar några minuter tills du ser att cashewnötterna blivit gyllene
- Ta ut plåten och låt svalna
Ät och Njut av underbart Saltrostade Cashewnötter som lördagsgodis eller ett gott tilltugg.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo paleorecept Sverige paleoblogg recept
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore [shoppingcarticon] och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken [shoppingcarticon]