Saltrostade Cashewnötter

Ingredienser

Saltrostade Cashewnötter

Ger 4 dl

Husgeråd

Saltrostade Cashewnötter

Så här gör du

  • Sätt ugnen på 175 grader
  • Mät upp vatten och himalayasalt [shoppingcarticon] alt. havssalt i en kastrull
  • Koka upp
  • Mät upp cashewnötterna [shoppingcarticon] och häll ner i det kokande vattnet
  • Låt koka i 5 minuter
  • Häll av vattnet
  • Sprid ut Cashewnötterna på en plåt
  • Rosta i övre delen av ugnen i 8 minuter
  • Rör om
  • Rosta ytterligare i 8 minuter
  • Stäng av värmen och ställ luckan på glänt med hjälp av t.ex. en smörkniv, låt plåten stå kvar några minuter tills du ser att cashewnötterna blivit gyllene
  • Ta ut plåten och låt svalna

Ät och Njut av underbart Saltrostade Cashewnötter som lördagsgodis eller ett gott tilltugg.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo paleorecept Sverige paleoblogg recept
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore [shoppingcarticon] och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken [shoppingcarticon]