Morotsbröd i långpanna
Så här gör du
 
- Sätt ugnen på 200 grader
 - Skala och riv morötterna fint
 - Blanda samman de torra ingredienserna i en bunke
 - Vispa samman äggen och vattnet i en annan bunke
 - Häll äggblandningen över de torra ingredienserna och rör om till en deg
 - Krama lätt ut vätskan ur morötterna och blanda ner dessa i degen
 - Låt degen svälla i 5 minuter
 - Smörj långpannan/ugnsform med lite olivolja eller kokosolja
 - Klicka ner degen i formen
 - Tryck ut degen med hjälp av händerna
 - “Picka” brödet med en gaffel
 - Grädda brödet i ca 20 minuter tills det fått fin färg och känns torr på provstickan
 - Ta ut brödet och låt det svalna något
 - Skär brödet i rutor
 - Låt brödet svalna på galler
 

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo paleorecept recept paleoblogg baka glutenfri glutenfritt
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]
