Ingredienser

Mjuk Hallonkaka

Receptet är för 1 kaka

1,25 dl kokosmjöl
6 st ägg
1,25 dl kokosolja
3 msk honung
0,5 tsk äkta vaniljpulver
1 tsk kardemumma
1 tsk bakpulver
225 gram hallon

Man kan byta ut honungen mot sammam mängd Kokossocker.

Topping
1 dl vispad kokosmjölk

Mjuk hallonkaka med smak av kardemumma

Så här gör du
 
Mjuk kaka

  • Sätt ugnen på 175 grader
  • Smält kokosoljan
  • Vispa ägg och honung i en bunke fluffigt
  • Häll ned den smälta kokosoljan i smeten
  • Blanda samman de övriga ingredienserna och häll ned i smeten
  • Vispa med elvisp till en slät smet (smeten tjocknar fort men det är helt som det ska)
  • Blanda ner de frusna hallonen
  • Häll/ klicka ner smeten i en springform och släta till kakan
  • Grädda i ugnen i ca 30 minuter
  • Ta ut kakan och låt den svalna

 
Vispa kokosmjölk. Länk till Vispad kokosmjölk hittar du här.
Servera den vispade kokosmjölken till kakan!
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus baka Paleo recept
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se