Paleoskafferiets Fiskgratäng
Så här gör du
 
- Sätt ugnen på 200 grader
 - Lägg torskfilén i en ugnssäker form
 - Salta och peppra på fisken
 - Skölj och skär purjolöken i slantar som du strör över fisken
 - Skölj och skär bort ändarna på sparrisen
 - Lägg sparrisen i formen
 - Vispa ihop kokosmjölk och dijonsenap
 - Blanda i dillen
 - Häll över gratängen
 - Grädda mitt i ugnen i ca 40 minuter tills fisken faller i sär när du testar försiktigt med en gaffel
 

Nu är fiskgratängen färdig att avnjutas tillsammans med ett valfritt tillbehör, gärna en härlig blandsallad.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo paleorecept recept paleoblogg matblogg mejerifri
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]
