Pannkaksmuffins

Ingredienser

Pannkaksmuffins

Ger 12 st

4 st   
2 st   
2 tsk   
1 tsk   
2 dl   
Efter tycke & smak   

Husgeråd

Allergiinformation: Receptet innehåller ägg och psyllium.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hemköp och Bagaren & Kocken.

Pannkaksmuffins

Pannkaka är gott och likaså muffins, då måste ju Pannkaksmuffins vara en hitt!

Pankaksmuffins är perfekta att ta med sig på utflykten, picknicken eller äta som ett gott mellanmål eller frukost. Fyll dem med valfria bär och Njut!

Så här gör du

  • Sätt ugnen på 200 grader
  • Knäck äggen i en bunke
  • Skala och lägg i bananerna
  • Tillsätt äkta vaniljpulver och fiberhusk/psylliumhusk
  • Mixa samman med en stavmixer till en slät smet
  • Ställ upp muffinsformar på en plåt eller i en muffinsplåtsbricka
  • Fördela smeten i formarna
  • Lägg lite bär i varje form
  • Strö på lite kokos
  • Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter tills de blir gyllene
  • Låt dina Pannkaksmuffins svalna något och Njut!

Pannkaksmuffins 2

Här hittar du fler goda recept på Pannkaka och Muffins.

PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken

Jenny och Magnus Andersson på Under vårt tak