Ingredienser

Hallon och kokosgrottor

Receptet är för ca 16 kakor

Hallon och kokosgrottor

Hallon och kokosgrottor

Så här gör du
 

  • Koka en sats med Supersnabba bärsylten på hallon (länk till Bärsylten finns här)
  • Sätt ugnen på 175 grader
  • Smält kokosoljan
  • Knäck ägget i en bunke och tillsätt kokossockret
  • Vispa pösigt
  • Tillsätt kokosmjölk, vatten och den smälta kokosoljan
  • Vispa lite till
  • Blanda samman de torra ingredienserna och häll ner i smeten
  • Vispa samman till en deg
  • Lägg ett bakplåtspapper på en plåt
  • Rulla degen till bollar
  • Tryck hål med fingret i bollen
  • Fyll hålet med Bärsylten på hallon
  • Grädda i övre delen av ugnen i 15 minuter tills kakorna fått fin färg
  • Ta ut och låt svalna på ett galler

Hallon och kokosgrottor 1

Ät och Njut direkt av dina Hallon och kokosgrottor! De som blir över förvarar du i en plåtburk.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus fika baka kaka Paleo recept
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se

Malin Johansson 22 februari, 2015 15:19 - Svara

Hej! Kan man byta ut kokosocker mot nåt annat exempelvis honung?

undervarttak 23 februari, 2015 19:02 - Svara

Hej Malin

Vi har inte provat det i just detta receptet men misstänker att det kommer att fungera – MEN det blir sannolikt en annan smak och kanske även en annan konsistens.

Magnus & Jenny

josephine 15 april, 2015 11:44 - Svara

Är det kokosmjölk på burk eller går det även bra med typ Alpros kokosmjölk?
Tack för en kanonsida!

undervarttak 20 april, 2015 15:04 - Svara

Hej Josephine

Vi använder alltid ”Santa Maria Extra Creamy Coconutmilk” på tetrapack till våra recept.

Magnus & Jenny

Linnea 8 oktober, 2015 16:28 - Svara

Hej!
Många recept ska det inte va så mycket kokosmjölk i, klarar paketet sig öppet i kylskåpet ett tag?

undervarttak 20 oktober, 2015 19:32 - Svara

Hej Linnea

En öppnad kokosmjölk brukar klara sig i kylen mellan 4-6 dagar. Bara att lukta och känna om den är ok.

Magnus & Jenny