
Supersnabb Bärsylt
Så här gör du
- Häll bären i en liten kastrull
- Sätt bären på spisen (om du använder frusna bär, låt de tina på medelvärme)
- Rör om då och då
- När bären börjat koka så låt dem koka en stund så att en del av bärsaften avdunstar och sylten tjocknar något (10-15 minuter, sylten tjocknar ytterligare lite när den svalnat)
- Rör då och då
- Häll upp sylten på en burk och låt den svalna
- Förvara sylten i kylskåp
- Håller ca 1 vecka
Ät och Njut av underbar och naturlig Bärsylt. Använd den gärna till våra Busenkla Bananplättar.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus bär sylt Paleo paleorecept recept paleosverige sverige
chriztian 15 mars, 2016 22:29 -
Tack för receptet!
Jag gjorde sylt idag och upptäckte er sida först nu ikväll. Fantastiska recept,gjorde tortillachipsen som var jättegoda!.
Ett litet tips:
Slå två flugor i en smäll och koka några minuter kortare. Sila sylten och vips så har du hallonsaft också 🙂
undervarttak 16 mars, 2016 19:08 -
Hej Chriztian
Tack snälla för dina fina ord, vad glada vi blir! Bra tips, härligt!
Magnus & Jenny
Suzan Hindi 16 augusti, 2017 19:59 -
Hej. Gjorde sylten med blandade bär. Jättegod. Första gången jag gör sylt
undervarttak 19 augusti, 2017 21:31 -
Tack Suzan, så roligt att höra!
Magnus & Jenny