Ingredienser

Kokos- och Mangosorbet

Receptet är för 2 personer

300 gram frusen mango
2-3 msk kokosmjölk
Efter tycke & smak riven kokos

Den rivna kokosen är till att toppa sorben med.

Kokos och mangosorbet

Kokos- och Mangosorbet

Så här gör du
 

  • Häll den frusna mangon i en mixer med knivblad
  • Mixa sönder mangon
  • Tillsätt kokosmjölken och mixa igen
  • Mixa tills det blir en len och god sorbet, du kan behöva hjälpa till med att ta ner sorbet som fastnat på mixerskålsväggarna vid något tillfälle
  • Häll upp din Kokos- och mangosorbet i skålar och toppa med lite riven kokos

 
Ät och Njut!
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus glass Paleo recept
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se

Fatima 24 januari, 2015 22:00 - Svara

Hej !
Tack för en suber bra hemsida.
Jag undrar om kokosmjölken ska vara flytande eller gele i affären fanns det att välja mellan dessa två?

undervarttak 29 januari, 2015 12:48 - Svara

Hej Fatima

Tack för dina fina ord om vår sida.

Vi använder ”Santa Maria Extra Creamy Coconutmilk” på tetrapack.

Magnus & Jenny