Paleoskafferiet

Mandelmjölsbröd

undervarttak

Author: undervarttak

Ingredienser

Mandelmjölsbröd

Receptet är för 1 bröd

Mandelmjölsbröd

Mandelmjölsbröd

Gör så här
 

  • Sätt ugnen på 250 grader
  • Blanda mandelmjöl, sesamfrön, solroskärnor och (lätt krossade) valnötterna i en liten ugnsäkerform
  • Vispa äggen lätt i en bunke
  • Tillsätt kokosoljan (eller om du hellre vill ta motsvarande mängd kokosmjölk) och vispa ner det med äggen
  • Häll över de torra ingredienserna och rör samman till en smet
  • Grädda mitt i ugnen i ca 8 minuter eller till ”brödet” fått en lätt gyllene färg

Mandelmjölsbröd
Dela i bitar och njut med ägg, avokado, grönsaker, parmaskinka eller varför inte fikonsmör eller ljuvlig auberginröra och en god kopp te . Variera brödet med andra frön, nötter eller varför inte lite brödkryddor. Bara fantasin sätter gränser!
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus baka Paleo paleorecept recept glutenfri glutenfritt bröd
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se

Anna Bjärntoft 6 april, 2016 10:10 - Svara

Så saftigt och gott! Passar perfekt som frukostmacka!

Stina Gustafsson 10 maj, 2016 13:13 - Svara

Efter Paleo30dagar så passade det här jättebra! Åt det till lunch idag med kokt ägg på :) Hade inga valnötter hemma så det fick bli cashewnötter.

undervarttak 20 maj, 2016 09:51 - Svara

Hej Stina

Så härligt, gott med cashewnötter!

Magnus & Jenny