Ingredienser

Chokladchiapudding

För 2 portioner

Chokladchiapudding

Så här gör du
 

  • Lägg alla ingredienserna i en mixerkanna eller bunke
  • Mixa med stavmixern till en slät kräm
  • Låt puddingen stå i kylen i 15 minuter eller längre innan du serverar den

Chokladchiapudding1

Chokladchiapudding passar perfekt som efterrätt, till kaffet eller till fredagsmyset. Ät och Njut tillsammans med lite banan, hallon, blåbär eller varför inte lite Vispad Kokosmjölk/ Kokosgrädde!
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus chiafrön chia pudding choklad
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se

helena 16 mars, 2015 22:34 - Svara

Ser jättegott ut! 🙂 Jag undrar bara hur du fått kokosmjölken så vit o krämig? Den i konservburk är ju som vatten… Eller är det kokosgrädde?

undervarttak 18 mars, 2015 16:26 - Svara

Hej Helena

Vi använder alltid “Santa Maria Extra Creamy Coconutmilk” på tetrapack i våra recept.

Magnus & Jenny

Malin 20 mars, 2015 22:58 - Svara

Hej Har sett flera andra chiapuddingrecept när det ska stå över natten – är det ju längre dessto bättre eller räcker 15 min?

undervarttak 24 mars, 2015 16:29 - Svara

Hej Malin

För att fröna ska svälla och suga åt sig vätska och för att det ska bli en god efterrätt så räcker 15 minuter. Men om man räknar näringsvärde i puddingen så är det bra om den står över natten.

Magnus & Jenny

Aida 15 april, 2015 22:21 - Svara

Hej! Det här ser supergott ut! Är det ok att äta detta under 30-dagars utmaningen?

undervarttak 20 april, 2015 15:05 - Svara

Hej Aida

Tycker att du bör undvika denna under utmaningen Paleo30dagar – Livsstilen.

Magnus & Jenny

Maria Murphy 29 april, 2015 20:55 - Svara

i live in the States. Do not have vanilla powder? What do I use. Is pure vanilla abstract ok?

undervarttak 2 maj, 2015 12:48 - Svara

Hi Maria

We can unfortunately not answer that because we do not know the product. But it should be pure vanilla powder.

Magnus & Jenny

Tina Olsson 29 juni, 2015 10:00 - Svara

Vad är raw kakao

undervarttak 30 juni, 2015 16:47 - Svara

Hej Tina

Det är kakao som inte är upphettad till mer än 42 grader.

Magnus & Jenny