Nötbröd

Ingredienser

Nötbröd

Receptet är för 1 bröd

100 gram   
100 gram   
100 gram   
100 gram   
150 gram   
150 gram   
6 st   
1 dl   
Några nypor   

Vi använde en brödform med måtten 29*10*7 cm.

Husgeråd

Nötbröd

Så här gör du
 

  • Sätt ugnen på 160 grader
  • Mät upp alla nötter och fröer och blanda samman i en bunke
  • Vispa samman ägg, olivolja och några nypor havssalt i en annan bunke
  • Häll äggblandningen över nötter och frön
  • Rör ihop till en smet
  • Klä en avlång brödform med bakplåtspapper
  • Klicka ner smeten i formen och jämna till
  • Grädda brödet i 1 timme
  • Vänd upp brödet och låt svalna på galler

Nötbröd1

Nötbröd2

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo recept paleorecept glutenfri glutenfritt baka bröd
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]