Ingredienser

Hallonpannkaka

Receptet är för 2-4 personer

På pannkakan
1-2 dl halvfrusna hallon
Efter tycke & smak hyvlad mandel
Hallonpannkaka

Hallonpannkaka med kardemumma och mandel

Så här gör du
 

  • Sätt ugnen på 200 grader
  • Knäck äggen i en bunke
  • Dela och lägg i bananen
  • Tillsätt den malda kardemumman och havssaltet
  • Klicka ner kokosoljan
  • Kör med stavmixer till det blandat sig väl
  • Häll i en ugnssäker form
  • Fördela hallonen över pannkakan
  • Strö över lite hyvlad mandel
  • Grädda i ugnen i 20-30 minuter (beroende på vilken form du använder)

 
Ät och Njut av underbar Hallonpannkaka! Om du vill ha det lite extra lyxigt så servera Pannkakan med Vispad kokosmjölk smaksatt med lite äkta vaniljpulver .
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus mejerifritt Paleo recept
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se

undervarttak 29 juni, 2014 10:01 - Svara

Hej Marja
Ja pannkakor är ju så gott – de går dessutom att variera så mycket efter eget tycke och smak!
Hälsningar
Magnus & Jenny

Annika 9 juli, 2014 10:27 - Svara

Måste testa den idag! Perfekt enkel sommarlunch. Speciellt idag när jag är hemma själv med ena grabben som turligt nog köper att äta allt ”konstigt” jag hittar på i matlagnings väg. Den äldre är tyvärr svårflörtad. Pannkakor ska vara pannkakor enligt honom. Men en vacker dag
.. Tack för att ni så generöst delar med er!

undervarttak 9 juli, 2014 19:38 - Svara

Hej Annika!

Tack snälla för din fina kommentar.

Magnus & Jenny

Ivannia 9 juli, 2014 11:07 - Svara

Hej! Kan man byta bananen mot något annan med mindre kolis och socker. Får ont i magen av den

undervarttak 9 juli, 2014 19:37 - Svara

Hej Ivannia

Vi misstänker att det fungerar med kokosmjöl också, detta har vi dock inte provat själva så mängden får du testa dig fram till.

Hälsningar

Magnus & Jenny