Makrillsfyllda Parmakorgar

Ingredienser

Makrillsfyllda Parmakorgar

Receptet är för 3 personer (3 stora eller 6 små korgar)

Parmakorgar

6 skivor   

Kontrollera innehållsförteckningen, äkta Parmaskinka ska enbart innehålla skinka och salt.

Makrillsröra

1 st   
4 st   
0,5 dl   
2-3 msk   
Efter tycke & smak   
Efter tycke & smak   
Efter tycke & smak   

För att forma korgarna har vi använt en Muffinsplåt antingen för små eller för stora muffins, beroende på vilken storlek man vill ha.

Husgeråd

  
  
  

Makrillsfyllda Parmakorgar

Så här gör du
 
Börja med Parmakorgarna

  • Sätt ugnen på 200 grader
  • Klä en uppochner vänd muffinsplåt med parmaskinka för att forma korgar
  • Grädda i ugnen under ca 8 minuter
  • Lossa korgarna med en bordskniv lite försiktigt, de släpper lätt från formen
  • Ställ korgarna åt sidan för att kallna

Parmakorgar 1
Rör nu ihop Makrillsröran

  • Lossa makrillfilén från skinnet och rensa eventuellt från ben
  • Dela den i mindre bitar och lägg i en skål
  • Skala och dela äggen i mindre bitar och lägg i skålen
  • Tillsätt aiolin (recept till aiolin finns här) och dillen och rör ihop till en röra
  • Smaka eventuellt av med lite salt och peppar
  • Fyll Parmakorgarna med Makrillsröran och dekorera med en kvist dill

Makrillsröra 1
Nu är dina Makrillsfyllda Parmakorgar klara att servera.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo recept paleorecept mejerifri paleoblogg matblogg
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]