Paleoskafferiets Fiskgratäng

Ingredienser

Fiskgratäng

Receptet är för 4 personer

600 gram   
1 st   
1 "knippe"   
2-3 nypor   
Efter tycke & smak   
5 dl   
3 msk   
3 msk   

Vi använder Kung Markattas Dijonsenap som är utan tillsatser.

Husgeråd

Allergiinformation: Receptet innehåller dijonsenap.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore och Bagaren & Kocken.

Paleoskafferiets Fiskgratäng

Så här gör du

  • Sätt ugnen på 200 grader
  • Lägg torskfilén i en ugnssäker form
  • Salta och peppra på fisken
  • Skölj och skär purjolöken i slantar som du strör över fisken
  • Skölj och skär bort ändarna på sparrisen
  • Lägg sparrisen i formen
  • Vispa ihop kokosmjölk och dijonsenap
  • Blanda i dillen
  • Häll över gratängen
  • Grädda mitt i ugnen i ca 40 minuter tills fisken faller i sär när du testar försiktigt med en gaffel

Fiskgratäng 1
Nu är fiskgratängen färdig att avnjutas tillsammans med ett valfritt tillbehör, gärna en härlig blandsallad.

PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se och husgeråd till Bagaren & Kocken

 

Jenny och Magnus Andersson på Under vårt tak