Ingredienser

Tårtbotten

Receptet är för 1 Tårtbotten

Tårtbotten på kokosmjöl

Tårtbotten på kokosmjöl

Så här gör du
 

  • Sätt ugnen på 175 grader
  • Smält kokosoljan
  • Vispa äggen och kokossockret pösigt i en bunke
  • Tillsätt kokosmjölk och den smälta kokosoljan
  • Vispa lite till
  • Blanda de torra ingredienserna i en skål
  • Häll ner i smeten och vispa lite till
  • Olja en springform med kokosolja och pudra den med lite kokosmjöl
  • Klicka ner smeten i formen och bred ut den
  • Grädda tårtbotten i ugnen i 40-45 minuter tills den blir gyllenbrun och känns torr när du testar med provstickan
  • Låt kakan svalna helt innan du delar, lägger i mellan och dekorerar den med t.ex. lemon curd, vispad kokosmjölk smaksatt med lite äkta vaniljpulver och färska jordgubbar

 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus baka tårta Paleo recept
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se

Pia 2 maj, 2017 18:37 - Svara

Hej
Hur länge håller den här i kylskåpet? Har inte hunnit smaka än men tycker det är spännande?

Mvh Pia

undervarttak 11 maj, 2017 09:18 - Svara

Hej Pia

Som med det mesta man bakar inom Paleo så smaker det bäst färskt, den kan stå i kyl under kanske ett dygn. Ska du spara längre tid så frys ner den.

Magnus & Jenny