Mörk chokladfudge

Julig bild på mörk chokladfudge och en liten lyckta

Ingredienser

Mörk chokladfudge

Ger ca 40 bitar

Tillagningstid:

25 minuter

Vi använde en brödform med måtten: 27*8 cm.

Husgeråd

  
  
  
  
  

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore, Hemköp och Bagaren & Kocken.

Mörk chokladfudge

Försvinnande goda, så kan man bäst beskriva Mörk chokladfudge med mustig smak av choklad.

Passar lika bra till jul som annars under året när man blir sugen på härlig choklad.

Så här gör du

  • Klä en form med bakplåtspapper, vi använde en brödform som är 27 x 8 cm
  • Häll upp den kondenserade kokosmjölken i en bunke och vispa/rör ihop den så den blir slät
  • Smält chokladen över ett vattenbad på spisen
  • Häll den smälta chokladen över den kondenserade kokosmjölken i bunken
  • Vispa/rör ihop till en härlig chokladkräm

Annons till kokböcker Paleo

  • Tillsätt äkta vaniljpulver och blanda lite till
  • Häll ner chokladkrämen i formen med bakplåtspapper och släta till så den fördelar sig jämnt i formen
  • Strö på lite flingsalt
  • Ställ in i frysen minst en timme innan du tar ut den och skär fina kuber med härlig Mörk chokladfudge

Förvara din chokladfudge i en lufttät burk i frysen eller i kylskåpet i väntan på njutning!

Tips! Du kan variera din chokladfudge med olika smaker och med olika halt på chokladen.

Är du sugen på mer godis så låt dig inspireras av andra goda recept på godis här i Paleoskafferiet Under vårt tak.

Paleo så gott och så enkelt!

PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken

Jenny och Magnus Andersson på Under vårt tak

julgodis paleo paleogodis paleorecept recept godisrcept fudge paleofudge sverige paleokost paleoblogg nyttigt nyttigare paleosverige