Fröknäcke

Ingredienser

Fröknäcke

För ett stort knäcke

2 st   
1 dl   
1 dl   
1 dl   
0,5 dl   
Någon nypa   

Husgeråd

Fröknäcke

Gör så här
 

  • Vispa äggen lätt
  • Tillsätt alla frön och kärnor
  • Blanda ihop till en smet
  • Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper
  • Strö ev. över lite havssalt och grädda sedan ca tio minuter i 175 grader
  • Ta ut och bryt i bitar, stäng av ugnen och lägg ut bitarna på gallret. Låt dem torka på eftervärmen med luckan på glänt
  • Förvara torrt i en plåtburk

Fröknäcke
Ät och njut av ditt Fröknäcke tillsammans med en god soppa, till salladen eller som ett gott tilltugg på buffébordet.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus paleo paleorecept baka sverige glutenfritt mjölkfritt sockerfritt paleoblogg recept
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]