
Äpplekaksbollar
Så här gör du
- Torr rosta den finhackade mandeln tills den blir lätt gyllene brun i en stekpanna
- Häll upp mandeln på en tallrik och låt den svalna
- Smält kokosolja
- Kärna ur dadlarna
- Lägg dadlarna i en matberedare med knivblad
- Mät upp torkade äppeltärningar, kanel, mald kardemumma, äkta vaniljpulver och den smälta kokosoljan och häll ner tillsammans med dadlarna
- Mixa till en kladdig deg
- Rulla till fina bollar
- Rulla bollarna i mandeln
- Förvara dina Äpplekaksbollar i en lufttät burk i kylen eller i frysen
- Ät och Njut!
Låt dig inspireras av andra goda recept med Äpple här Under vårt tak och Paleoskafferiet.
Jenny & Magnus rawfood rawfoodboll äppelkaksbollar äpplekaksboll
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken
Lotta Romin 11 februari, 2017 16:58 -
Fantastiskt goda äpple bollar,
undervarttak 13 februari, 2017 13:14 -
Tack snälla Lotta, så roligt att höra!
Magnus & Jenny