Avokadosallad med ägg, tomat och knaperstekt bacon

Ingredienser

Avokadosallad

För 2 personer

4 st   
2 st   
10 st   
125 gram   

Husgeråd

Avokadosallad

Så här gör du
 

  • Koka äggen
  • Klipp baconen i mindre bitar och knaperstek dem i stekpannan (använd t.ex. animaliskt fett, ghee [shoppingcarticon] eller kokosolja [shoppingcarticon] att steka i)
  • Häll över det färdiga baconet på hushållspapper så att överflödigt fett sugs upp
  • Skala och dela äggen i mindre bitar
  • Skölj tomaterna och dela i 4 bitar
  • Dela avokadon på hälften och ta ut kärnorna
  • Avlägsna skalet och dela avokadon i mindre bitar
  • Lägga äggen, tomaterna, avokadon och den knaperstekta baconen i en skål och blanda
  • Om du inte ska äta din sallad direkt utan kanske ta med den till lunch eller på en picknick, vänta med att tillsätta avokadon då den blir brun och ful när man delat den och den får ligga framme ett tag

 
Ät och Njut av din Avokadosallad till frukost, lunch på picknicken eller som ett matigt mellanmål.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo Sverige recept paleorecept paleoblogg matblogg