
Grönkålschips
Så här gör du
- Sätt ugnen på 175 grader
- Skölj grönkålen
- Riv grönkålen i “chipsbitar”
- Smält kokosoljan
- Rör runt grönkålen i kokosoljan så att oljan täcker allt grönkål
- Lägg ut grönkålen på en plåt med bakplåtspapper
- Sprid havssalt över enligt tycke och smak
- In i ugnen i c:a tio minuter OBS ha dem under uppsikt, de kan lätt bli brända mot slutet
- Ta ut och låt svalan på plåten
Njut av supergoda grönkålschips!
Paleo så gott och så enkelt!
Magnus & Jenny chips Paleo recept
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se
Sanna 2 oktober, 2014 20:19 -
Mycket godare och krispigare än “vanliga” chips! 🙂
undervarttak 5 oktober, 2014 09:13 -
Precis så Sanna!
Magnus & Jenny
Anneli 10 oktober, 2014 12:26 -
Det måste jag prova till “fredagsmyset”! 🙂
undervarttak 10 oktober, 2014 13:46 -
Hej Anneli
Ja de är så goda och lätta att göra!
Magnus & Jenny