Paleoskafferiet

Grönkålschips

undervarttak ,

Author: undervarttak

Ingredienser

Grönkålschips

Receptet är för 1 liten skål

6 blad grönkål
Efter tycke & smak kokosolja
Efter tycke & smak havssalt
Husgeråd
Kastrull

Grönkålschips

Så här gör du
 

  • Sätt ugnen på 175 grader
  • Skölj grönkålen
  • Riv grönkålen i “chipsbitar”
  • Smält kokosoljan
  • Rör runt grönkålen i kokosoljan så att oljan täcker allt grönkål
  • Lägg ut grönkålen på en plåt med bakplåtspapper
  • Sprid havssalt över enligt tycke och smak
  • In i ugnen i c:a tio minuter OBS ha dem under uppsikt, de kan lätt bli brända mot slutet
  • Ta ut och låt svalan på plåten

IMG_3287

IMG_3288

Njut av supergoda grönkålschips!
 
Paleo så gott och så enkelt!
Magnus & Jenny chips Paleo recept
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se

Sanna 2 oktober, 2014 20:19 - Svara

Mycket godare och krispigare än “vanliga” chips! 🙂

Anneli 10 oktober, 2014 12:26 - Svara

Det måste jag prova till “fredagsmyset”! 🙂

undervarttak 10 oktober, 2014 13:46 - Svara

Hej Anneli

Ja de är så goda och lätta att göra!

Magnus & Jenny