
Julköttbullar
Så här gör du
- Lägg nötfärsen i en stor bunke
- Skala och hacka löken fint, antingen för hand eller i en mixer
- Häll löken över färsen och blanda väl med handkraft
- Klicka dijonsenapen över blandningen
- Tillsätt kryddpeppar, svartpeppar, salt och persilja
- Blanda åter väl med handkraft
- Rulla färsen till fina köttbullar
- Stek köttbullarna i t.ex. ghee, cirka 8 minuter tills de blir gyllenbruna och genomstekta
Köttbullarna är nu klara att serveras direkt eller kylas ner och förvara i kylskåp eller frys.
God Paleojul!
Paleo så gott och så enkelt!
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken
köttbullar jul Paleo recept
Emelie 4 augusti, 2015 17:45 -
Jättegoda! Även så här mitt i sommaren 🙂
undervarttak 7 augusti, 2015 08:56 -
Roligt att höra Emelie, tack!
Magnus & Jenny
Cecilia 23 november, 2015 17:20 -
Använde kycklingfärs. Det blev hur gott som helst.
undervarttak 24 november, 2015 17:34 -
Härligt Cecilia!
Magnus & Jenny
Hanna 24 april, 2016 18:18 -
Hej 🙂 Kan man stekadom i ugnen 🙂
undervarttak 25 april, 2016 14:31 -
Hej Hanna
Det kan man alldeles säkert 🙂
Magnus & Jenny