
Makrillsfyllda Parmakorgar
Så här gör du
Börja med Parmakorgarna
- Sätt ugnen på 200 grader
- Klä en uppochner vänd muffinsplåt med parmaskinka för att forma korgar
- Grädda i ugnen under ca 8 minuter
- Lossa korgarna med en bordskniv lite försiktigt, de släpper lätt från formen
- Ställ korgarna åt sidan för att kallna
- Lossa makrillfilén från skinnet och rensa eventuellt från ben
- Dela den i mindre bitar och lägg i en skål
- Skala och dela äggen i mindre bitar och lägg i skålen
- Tillsätt aiolin (recept till aiolin finns här) och dillen och rör ihop till en röra
- Smaka eventuellt av med lite salt och peppar
- Fyll Parmakorgarna med Makrillsröran och dekorera med en kvist dill
Nu är dina Makrillsfyllda Parmakorgar klara att servera.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo recept paleorecept mejerifri paleoblogg matblogg
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se
Emelie 28 december, 2014 19:15 -
Hej! Tänkte göra dessa till nyår men kan man förbereda korgarna dagen innan eller hur ska de förvaras??
undervarttak 28 december, 2014 20:37 -
Hej Emelie
Vad roligt, de är riktigt goda! Om du gör korgarna dagen innan så måste de förvaras torrt och fyllningen får inte läggas in förrän de ska serveras.
Magnus & Jenny
Camilla p-a 7 januari, 2015 21:11 -
Åh, ni är så fantasifulla! Det här ska provas! 😉
undervarttak 9 januari, 2015 11:07 -
Tack! Väldigt goda Camilla!
Magnus & Jenny