Mandelbiskvier

Mandelbiskvier

Ingredienser

Mandelbiskvier

Ger ca 50 stycken

Tillagningstid:

15 minuter

2 dl   
2 msk   
1 msk   
1 st   

Husgeråd

  
  
  

Allergiinformation: Receptet innehåller ägg och mandel.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore, Hemköp och Bagaren & Kocken.

Mandelbiskvier

Söta, knapriga och precis som godis, så minns vi de köpta mandelbiskvierna från barndomen.

 

Vi har länge funderat på att göra egna hemmagjorda mandelbiskvier och nu äntligen!

 

Inte fullt så söta i smaken men försvinnande goda och otroligt små och söta till utseendet.

 

Låt dig inspireras och väl smaka av våra ljuvliga små mandelbiskvier!

Så här gör du

  • Sätt ugnen på 225 grader
  • Blanda samman samtliga ingredienser till en smet i en skål
  • Spritsa ut små biskvier på en plåt med bakplåtspapper

spritsade små mandelbiskvier före gräddning

  • Grädda i övre delen av ugnen i ca 6 minuter
  • Ta ut och låt svalna

Förvara dina mandelbiskvier torrt i en burk.

 

Om du tycker att biskvierna blivit lite mjuka om de fått stå ett tag så värm dem bara lite i ugnen så återfår de sin knaperhet.

 

hemmagjorda mandelbiskvier

Ett sätt att avnjuta sina mandelbiskvier på är tillsammans med ljummen nyponsoppa och lite cashewglass eller vispad kokosgrädde smaksatt med en  lite äkta vaniljpulver, såååå gott!!

 

Nyponsoppa serverad med vispad kokosgrädde och mandelbiskvier

Tid att njuta!

 

PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken

 

Jenny och Magnus Andersson på Under vårt tak

Paleo baka glutenfritt utan vitt socker enkelt enkla nyttigare bakinspiration bakinspo recept nyttigare gott Under vårt tak