Paleoskafferiet

Rabarberkräm

undervarttak , ,

Author: undervarttak

Ingredienser

Rabarberkräm

Ger 4 portioner

Tillagningstid:

20 minuter

Rabarberpaj liggande

Rabarberkräm

Denna härliga Rabarberkräm, som endast är sötad med sötman från banan, smaka ljuvligt till frukost, mellanmål eller som en god efterrätt. Koka och Njut av denna kräm med smak av sommar!

Så här gör du

  • Skiva rabarberna i slantar
  • Lägg i en kastrull och häll på vattnet
  • Koka upp och låt koka på medelvärme i 5 minuter, rör om då och då
  • Skala och skiva bananerna
  • Lägg ner tillsammans med rabarberna, som nu börjat tråda sig, och låt koka ytterligare i 5 minuter
  • Rör om då och då
  • Blanda tapiokamjölet med lite vatten och häll ner i krämen under omrörning
  • Låt koka upp och koka sakta i 1 minut
  • Dra bort grytan från spisen och rör ner kanel och äkta vaniljpulver
  • Häll upp i en skål och låt svalna

 
Servera din Rabarberkräm ljummen eller kall tillsammans med lite kall kokosmjölk, mandelmjölk eller kokosgrädde. Förvara den kräm som blir över i kylen.
 
Här hittar du fler goda recept med Rabarber som vi samlat här i Paleoskafferiet.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo paleorecept paleotips paleoinspiration recept paleosverige sockerfritt sockerfri kräm nyttigt nyttig naturligmat nyttigmat utan socker Under vårt tak
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken