
Vegetarisk panna
Vegetariskt är något som vi gärna äter här hemma Under vårt tak. Denna Vegetariska panna smakar inte bara ljuvligt gott utan är både snabb, enkel och smidig att tillaga. Så vad tvekar du på? Laga, ät och Njut av Vegetarisk panna tillsammans med en stor och härlig sallad.
Så här gör du
- Sätt ugnen på 200 grader
- Skala och hacka löken
- Dela och skär aubergine och zucchini i mindre bitar
- Bryn löken gyllene i en stekpanna
- Tillsätt aubergine och zucchini och bryn samman i några minuter till allt blivit mjukt
- Häll över de krossade tomaterna
- Pressa ner vitlöksklyftan
- Tillsätt rökt paprikapulver, chilipulver, hackad rosmarin och den pressade citronen och rör om
- Låt koka upp och smaka av med salt och nymald svartpeppar
- Dra pannan från spisen och knäck över äggen (om du inte har en panna som går att ha i ugnen får du här hälla över röran i en ugnssäker form och sedan knäcka över äggen).
- Ställ in i ugnen och grädda i ca 15 minuter tills äggvitan stelnat
Nu är din Vegetariska panna klar att servera!
Titta gärna runt i vår receptbank Paleoskafferiet och låt dig inspireras av fler vegetariska recept.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo paleorecept recept paleosverige paleotips paleoblogg matblogg mat sverige Under vårt tak
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken
Linnea 9 januari, 2018 21:24 -
Detta hade jag lite svårt för smakmässigt.. plus att mins ägg blev stenhårda, kändes som plast. Väldigt konstigt! Däremot enkelt och bra recept 🙂
undervarttak 23 januari, 2018 17:30 -
Kul att du provade Linnea, ja allt kan inte passa alla. Konstigt med dina ägg…
Magnus & Jenny
Isabelle 9 juli, 2018 11:54 -
Jättegod 😀
undervarttak 10 juli, 2018 09:10 -
Tack snälla Isabelle!
Magnus & Jenny
marianne 27 februari, 2020 18:50 -
Det här var gott, kommer vi göra igen.
undervarttak 3 mars, 2020 18:38 -
Tack snälla Marianne, så roligt att höra!
Magnus & Jenny