Paleoskafferiet

Zucchinisallad

undervarttak ,

Author: undervarttak

Ingredienser

Zucchinisallad

För 2 personer

Vid AIP, uteslut chili.

Zucchinisallad

Zucchinisallad

En underbar Zucchinisallad som smakar fantastiskt fräscht, bara att njuta!
Så här gör du
 

  • Riv zucchinin grovt och krama ur vätskan så gott det går
  • Lägg zucchini, ingefära, chili och persilja i en bunke och blanda väl
  • Mät upp olivolja och häll över salladen
  • Dela limen och pressa ner saften över salladen
  • Strö över lite havssalt
  • Bland allt igen och ställ in i kylen för att låta smakerna sätta sig – vid servering, lägg över salladen i en fin skål

 
Denna Zucchinisallad passar toppenfint till fisk men är även utmärkt till kött.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus paleo paleorecept recept paleosverige sverige paleoblogg matblogg mejerifri mejerifritt
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore
 
Den vackra träskålen på bilden kommer från http://shop.ceciliafolkesson.se/

undervarttak 12 september, 2017 13:46 - Svara

Tack snälla Oscar, så roligt att höra.

Magnus & Jenny

Liane 19 november, 2017 18:45 - Svara

Det blev jättegott trots att jag inte hade nån färsk persilja utan öste ner torkad,(gjorde AIP utan chili)

undervarttak 25 november, 2017 10:11 - Svara

Hej Liane

Så roligt att höra, tack!

Magnus & Jenny