Jordgubbssalsa
Servera en somrig Jordgubbssalsa till det grillade köttet, fisken, kycklingen eller grönsakerna. Så fräscht och gott! Passar perfekt på buffébordet i sommar.
Så här gör du
- Rensa och dela jordgubbarna i fyra delar
 - Lägg ner i en bunke
 - Dela mangon i mindre bitar
 - Skölj och skär salladslöken i fina ringar
 - Tillsätt mangon och salladslöken med jordgubbarna
 - Pressa över saften från limen, ca 2 msk
 - Hacka koriander och tillsätt även denna
 - Blanda samman försiktigt
 - Smaka av med en nypa salt och rör om
 - Låt din Jordgubbssalsa stå en stund innan servering så att smakerna blandar sig fint med varandra
 - Förvara salsan kallt i kylskåpet i en lufttät burk
 
Ät och Njut!
Här hittar du fler goda recept med Jordgubbar från Paleoskafferiet.
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken


							