
Baconlindad Älgfärsbiff
Så här gör du
- Sätt ugnen på 200 grader
- Lägg färsen i en bunke
- Skala och finhacka löken och häll ner i bunken
- Skala och grov riv rödbetan och tillsätt även denna
- Tillsätt chili och persilja, rör samman
- Tillsätt havssalt och grovmalen svartpeppar
- Rör ihop till en smet
- Forma till biffar ca 120g per st. och linda en baconskiva runt
- Stek biffarna i stekpannan, ca 2-3 minuter på varje sida tills de fått fin färg
- Lägg över biffarna i en ugnssäker form och stek färdigt i ugnen i ca 15 minuter
Ät och Njut. Vi njuter vår Älgfärsbiff tillsammans med stekt brysselkål och krämig Vitlök- och chilimajonnäs.
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Älgfärsbiffar biffar biff Paleo paleorecept recept baconlindade
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se
Cissi 25 maj, 2015 22:39 -
Tack!
Ännu en middag som kommer räddas 🙂
…kokt rödbeta, eller rå?
undervarttak 4 juni, 2015 08:57 -
Härligt att höra Cissi
Det är råriven rödbeta i receptet.
Magnus & Jenny
Rosy 26 januari, 2017 14:24 -
Hej!
Jag har en lite fråga: ska man koka rödbetan eller det ska va’ raw när man river grovt den? Tänkte göra ikväll för middag 🙂 Tack i förhand !
undervarttak 30 januari, 2017 14:35 -
Hej Rosy
Rödbetan ska vara rå.
Magnus & Jenny
Rosy 26 januari, 2017 14:30 -
Hej!
Jag har en lite fråga: ska man koka rödbetan eller det ska va’ raw när man grov riven den? Tänkte göra ikväll för middag 🙂 Tack på förhand !
Rosy 26 januari, 2017 14:32 -
Ops!!! Skulle radera ..del blev dubbel skickat
Rosy 26 januari, 2017 14:33 -
..såg att ni skrev att det ska vara råriven rödbeta. Tack igen och trevlig semester till er!!!