Currykryddade Zucchininudlar

Ingredienser

Currykryddade Zucchininudlar

Ger 2 portioner

Tillagningstid:

15 minuter

400 g   
1 st   
2 tsk   
1 tsk   
Efter tycke & smak   
Efter tycke & smak   

Husgeråd

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore, Hemköp och Cervera.

Currykryddade Zucchininudlar

Zucchininudlar är något vi börjat äta ofta här hemma till olika rätter som t.ex. köttfärssås, goda grytor och grillat, då oftast bara upphettade och smaksatta med lite havssalt och peppar.

När vi ugnsgrillade kycklingben härom dagen så smaksatte vi våra zucchininudlar med curry, gurkmeja och lök vilket blev en fantastisk kombo till kycklingen. Testa gärna och njut!

Så här gör du

  • Skölj och svarva zucchinin i en grönsakssvarv till nudlar eller hyvla med en osthyvel eller potatisskalare
  • Skala och hacka löken
  • Klicka ner ghee i en stekpanna och bryn löken tills den mjuknat
  • Tillsätt lite extra ghee och häll ner curry och gurkmeja och stek ihop snabbt
  • Häll ner nudlarna och vänd ner dem försiktigt med löken och kryddorna tills de blandat sig fint
  • Bryn ihop helt snabbt tills nudlarna börjar mjukna
  • Smaka av med lite havssalt
  • Servera och Njut!

Currykryddade zucchininudlar med kyckling

Klicka dig vidare in i Paleoskafferiet och hitta fler goda recept med zucchini.

Paleo så gott och så enkelt!

PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Cervera

Jenny och Magnus Andersson på Under vårt tak

paleo paleorecept paleotips paleokost paleomat paleoinspiration paleosverige sverige recept mat Under vårt tak paleoblogg nyttigmat nyttigt naturligmat sverige