Ingredienser

Ugnsstekta kycklingvingar

För 4 personer

Tillagningstid:

40 minuter

Husgeråd
Måttsats
Bunke
Ugnsstekta kycklingvingar på plåt, serverade med en vitlök och chilimajonnäs.

Ugnsstekta kycklingvingar

Ugnsstekta kycklingvingar är så gott och enkelt! Något vi gärna äter till fredagsmyset eller tar med på utflykten.
 
Det är en härligt och något primitiv känsla som sprider sig i kroppen när man äter med händerna och antingen älskar man det eller så inte, vi älskar det!
 
Ät dessa ljuvliga kycklingvingar precis som de är, med händerna serverade med eventuellt en krämig och god majonnäs.
 
Gör även ett besök på bloggen och ta del av våra tankar kring receptet Ugnsstekta kycklingvingar.

Så här gör du

  • Sätt ugnen på 200 grader
  • Blanda samman olivolja, salt och kryddor i en bunke
  • Vänd ner kycklingvingarna i blandningen
  • Se till att blandningen fördelar sig väl över vingarna

Kycklingvingar i en bunke med kryddblandning

  • Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt
  • Fördela kycklingvingarna över plåten

Kycklingvingar på plåt redo för ugnen

  • Sätt in plåten i övre delen av ugnen och grädda i 30 minuter
  • Ta ut kycklingvingarna från ugnen och njut!

Ugnsstekta kycklingvingar redo att avnjutas

Ugnsstekta kycklingvingar smakar lika bra varma som kalla.
 
Tid att njuta!
Jenny & Magnus paleo recept sverige mat nyttigt middag fingermat plockaren och naturlig mat under vårt tak blogg
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken