Ingredienser

Mango och Limesorbet med Mynta

För 4 personer

Dekoration
Efter tycke & smak färsk mynta
Mango och Limesorbet med Mynta

Mango och Limesorbet med Mynta

Så här gör du
 

  • Häll den frusna mangon i en mixer med knivblad
  • Mixa sönder mangon
  • Dela och pressa ner saften från limen och mixa igen
  • Mixa tills det blir en len och god sorbet, du kan behöva hjälpa till med att ta ner sorbet som fastnat på mixerskålsväggarna vid något tillfälle
  • Servera din sorbet direkt och dekorera med några myntablad

 
Att få svalka sig med en härlig hemmagjord sorbet en varm sommardag eller avsluta måltiden med en frisk sorbet gör inte ont det minsta!
 
Låt dig även förföras av en läskande god Hallonsorbet och en fräsch Kokos och Mangosorbet.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus glass Paleo recept paleorecept paleosverige Sverige mejerifritt mjölkfri laktosfri

Marie Person 8 april, 2016 23:28 - Svara

Hej, ikväll bjöd jag min väninna på varm avocado, fiskgratäng med sparris och mangosorbet. Allting blev toppen gott! Tack för fina recept! Kram Marie

undervarttak 11 april, 2016 09:58 - Svara

Tack snälla Marie, vad roligt att höra!

Magnus & Jenny