Ingredienser

Tonfiskrullar

För 4 personer/ alt. 2 st wraps

Tonfiskröra
1 omgång tonfiskröra
Omelett
8 st ägg
1 msk hackad dill
Efter tycke & smak himalayasalt
Efter tycke & smak svartpeppar
ghee
Tonfiskrullar

Tonfiskrullar

I detta härliga recept har vi kombinerat vår härliga Tonfiskröra, som du hittar på Bloggen och i Paleoskafferiet, med en tunn och fin omelett som tillsammans smakar ljuvligt!
 
Perfekta att ha med på picknicken ut i det gröna eller servera på buffébordet.

Så här gör du

Laga en omelett enligt följande:

  • Sätt ugnen på 175 grader
  • Vispa ihop äggen i en bunke
  • Blanda ner dillen och smaka av med lite salt och peppar
  • Lägg ett bakplåtspapper i en ugnsform (32x22cm)
  • Smörj bakplåtspappret med lite ghee
  • Häll över äggblandningen
  • Fördela till ett tunt lager över hela botten
  • Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter
  • Ta ut ur ugnen och lyft upp bakplåtspappret med omeletten och låt svalna på galler

När omeletten svalnat så lossa den försiktigt från bakplåtspappret men låt den ligga kvar.

  • Bred på tonfiskröra över omeletten

Tonfiskröra beds över omeletten med en sked

  • Rulla ihop med hjälp av bakplåtspappret till en rulle

Rullar ihop tonfiskrullen med hjälp av bakplåtspappret

  • Lägg skarven ner mot bakplåtspappret
  • Skär i fina mindre skivor (som på bilden) eller dela i lite större bitar så det blir mer som en wraps

Tonfiskrullen skärs i bitar

  • Nu är dina Tonfiskrullar klara att avnjutas!

Dekorera gärna med lite extra dill, gurka och finhackad rödlök vid servering.

Tonfiskrullar snyggt upplagt på fat redo att servera

Vill du ha fler tips på god picknicksmat, ta en titt här.
 
Tid att njuta!
Jenny & Magnus glutenfri glutenfritt paleo paleorecept recept mejerifri mejerifritt laktosfri laktosfritt
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken