Fisksoppa med curry och räkor

Ingredienser

Fisksoppa med curry och räkor

För 4-6 personer

1 st   
1 st   
300 g   
2 msk   
1 msk   
1,5 tsk   
1 l   
Efter tycke & smak   
800 g   
500 g   

Animaliskt fett, ghee eller kokosolja till stekning.

Vid AIP, uteslut paprikan samt kontrollera vad din curry innehåller.

Husgeråd

Fisksoppa med curry och räkor

Så här gör du
 

  • Strimla purjolöken
  • Kärna ur paprikan och dela i mindre bitar
  • Fräs lätt i en gryta
  • Riv zucchinin grovt på ett rivjärn
  • Häll ner i grytan och fräs med i ytterligare någon minut
  • Krydda med curry, ingefära, himalayasalt/havssalt och rör om
  • Häll ner kokosmjölken, rör om och låt sjuda i ca 10 minuter
  • Tillsätt dillen
  • Dela fisken i mindre bitar/kuber och rör ner i soppan
  • Låt koka upp och dra ifrån värmen
  • Låt stå i ca 7 minuter så att fisken blir perfekt tillagad
  • Servera med de skalade räkorna,  färsk dill och ett gott paleobröd

 
Njut av denna underbara soppa nästa gång du bjuder till fest eller bara vill ha det där lilla extra!
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo paleorecept recept Sverige soppa fisk
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se [shoppingcarticon]