Jordgubbssalsa

Ingredienser

Jordgubbssalsa

För 4 personer

500 g   
250 g   
30 g   
1 st   
1 msk   
En nypa   

Husgeråd

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore, Hemköp och Bagaren & Kocken.

Jordgubbssalsa

Servera en somrig Jordgubbssalsa till det grillade köttet, fisken, kycklingen eller grönsakerna. Så fräscht och gott! Passar perfekt på buffébordet i sommar.

Så här gör du

  • Rensa och dela jordgubbarna i fyra delar
  • Lägg ner i en bunke
  • Dela mangon i mindre bitar
  • Skölj och skär salladslöken i fina ringar
  • Tillsätt mangon och salladslöken med jordgubbarna
  • Pressa över saften från limen, ca 2 msk
  • Hacka koriander och tillsätt även denna
  • Blanda samman försiktigt
  • Smaka av med en nypa salt och rör om
  • Låt din Jordgubbssalsa stå en stund innan servering så att smakerna blandar sig fint med varandra
  • Förvara salsan kallt i kylskåpet i en lufttät burk

Ät och Njut!

jordgubbs salsa 1

Här hittar du fler goda recept med Jordgubbar från Paleoskafferiet.

PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken

Jenny och Magnus Andersson på Under vårt tak