Ingredienser

Rödbetsmajonnäs med pepparrot

Receptet är för 4-6 personer

Rödbetsmajonnäs med pepparrot

Så här gör du

  • Gör en halv sats av vår Enkla majonnäs. Länk till receptet på vår Enkla majonnäs hittar du här
  • Mät upp 2 dl av den färdiga majonnäsen i en bunke
  • Skala och finriv pepparroten
  • Tillsätt pepparroten i majonnäsen och rör om
  • Skala och grovriv rödbetorna och tillsätt även dessa
  • Skala och pressa ner vitlöksklyftan
  • Tillsätt grovmald svartpeppar och rör om
  • Smaka av med eventuellt lite extra himalayasalt eller havssalt
  • Rör om och nu är din Rödbetsmajonnäs med pepparrot klar!

Förvara röran i kylskåpet till det är dags att servera.

Rödbetsmajonnäs med pepparrot 1

Ät och Njut av din Rödbetsmajonnäs med pepparrot tillsammans med en god köttbit, till kycklingen, fisken, som ett gott tillbehör på buffébordet eller servera röran i härliga Parmakorgar som en god förrätt.

Parmakorgar
Paleo så gott och så enkelt!
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore, Hemköp och husgeråden är länkade till webbutiken Bagaren & Kocken
 
Signaturbild på Jenny & Magnus

Paleo paleorecept recept majonäs

Heidi 17 september, 2015 16:40 - Svara

Är det inlagda eller råa rödbetor?

undervarttak 20 september, 2015 16:40 - Svara

Hej Heidi

Det är råa rödbetor.

Magnus & Jenny