Ingredienser

Tzatzikimajonnäs

Receptet är för 4 personer

Tzatzikimajonnäs

Så här gör du
 

  • Gör en halv sats av vår Enkla majonnäs. Länk till receptet på vår Enkla majonnäs hittar du här
  • Häll upp den färdiga majonnäsen i en skål
  • Riv gurkan grovt på ett rivjärn
  • Pressa/tryck ut så mycket vätska du bara kan ur gurkan och tillsätt denna i skålen med majonnäs
  • Skala och pressa ner vitlöksklyftan
  • Rör om
  • Tillsätt grovmalen svartpeppar och rör om
  • Låt din Tzatzikimajonnäs stå i kylskåpet och “dra till sig” minst en timme innan du serverar den
  • Förvara i en lufttät burk

Tzatzikimajonnäs1

Ät och Njut av din Tzatzikimajonnäs till grillat kött, grillad fisk eller som dipp till ditt Paleobröd eller dina grönsaker.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Tzatziki majonäs
 
PS: vissa av ingredienserna är länkade till webbutiken Bodystore.se

vivi 19 juli, 2015 13:17 - Svara

lite dill och en skvätt olivolia gorde den värkligen ¨grekisk

Stephanie 28 januari, 2020 20:33 - Svara

Alltså….. SÅÅÅÅÅ GOTT!!!!!!! 😍😍😍😍

Var såå orolig då jag inte är alltför förtjust i smaken av majonnäs, men det här blev bara såå gott!!!

undervarttak 29 januari, 2020 17:12 - Svara

Tack snälla Stephanie, så roligt att höra!

Magnus & Jenny