Torkade äppelringar
Torkade äppelringar Så här gör du För Torkugn Skiva äpplena tunt (2-3 mm) och försök få så jämna skivor som möjligt (eller använd en mandolin)…
Torkade äppelringar Så här gör du För Torkugn Skiva äpplena tunt (2-3 mm) och försök få så jämna skivor som möjligt (eller använd en mandolin)…
Grönkålschips Så här gör du Sätt ugnen på 175 grader Skölj grönkålen Riv grönkålen i “chipsbitar” Smält kokosoljan Rör runt grönkålen i kokosoljan så…
Raw Kladdkaka med smak av kokos och valnötter Så här gör du Mixa alla ingredienser i en matberedare till en krämig smet Strö lite…
Raw Kladdkaka med smak av kaffe och hasselnötter Så här gör du Mixa alla ingredienser i en matberedare till en krämig smet Strö lite…
Dadelbollar Så här gör du Kärna ur dadlarna Mixa nötterna och pumpakärnorna för sig Mixa dadlarna och kokosen för sig Mixa ihop de två satserna…
Chokladmousse Så här gör du Dela och kärna ur avokadon Gröp ur fruktköttet och lägg i en mixerkanna Tillsätt raw kakao, vattnet, lönnsirapen och lite…
Kryddiga nötter Så här gör du Sätt ugnen på 200 grader Separera äggvitan från äggulan och lägg i en skål Tillsätt kryddorna till äggvitan och…
Ugnsbakade fikon Så här gör du Sätt ugnen på 175 grader Dela fikonen på mitten och lägg i en ugnssäker form Ringla honung över fikonen…
Vi heter Jenny och Magnus Andersson och tillsammans driver vi Sveriges största sida om Paleo. Här publicerar vi recept och tankar om livsstilen.
Paleo är en livsstil som utgår från människans ursprung vad gäller kost och hälsa.
Vi har funnit vår väg till hälsa. Är utbildade kostrådgivare inom Paleo, lever som vi lär, skriver kokböcker samt driver kost- och hälsoutmaningar.
Låt dig inspireras!
Kram Jenny & Magnus