Rostade rädisor
Rostade rädisor med tre sorters lök Tillsammans med schalottenlök, vitlök och gräslök blir dessa rostade rädisor ett härligt tillbehör till grillat. Rädisor Det finns många…
Rostade rädisor med tre sorters lök Tillsammans med schalottenlök, vitlök och gräslök blir dessa rostade rädisor ett härligt tillbehör till grillat. Rädisor Det finns många…
Fräsch Gurksallad Denna fräscha Gurksallad får den annars ganska enkla gurkan att nå nya höjder och smaker! Gurka Gurka är en av de vanligaste grönsakerna…
Blomkålspytt med mexikanska smaker Med sin härliga smak av paprika, chili, spiskummin, vitlök och tomat passar en Mexikansk Blomkålspytt lika bra till köttet som till…
Hollandaisesås En riktigt god Hollandaisesås är fantastiskt både till fisk och vårgrön sparris. Och vad hade en klassiker som ägg benedict varit utan en god…
Ugnsrostad fänkål med citron och chili Fänkål är något som vi gärna använder i vår matlagning här hemma Under vår tak och detta härliga recept…
Grönkålspesto Grönkål är något som vi äter mycket av under höst och vinter här hemma och det kan vara allt från att blanda ner det…
Rostad Rödbetsspread Tomatspread, nötspread, tonfiskspread, avokadospread och nu rostad rödbetsspread… Ja, varianterna är många på ett gott spread och visst är det härligt att få njuta…
Favoritsallad En riktig favoritsallad som man kan ha till nästan allt, visst är det toppen! Ja, med den härliga blandningen av bl.a. avokado, blåbär, rädisor…
Vi heter Jenny och Magnus Andersson och tillsammans driver vi Sveriges största sida om Paleo. Här publicerar vi recept och tankar om livsstilen.
Paleo är en livsstil som utgår från människans ursprung vad gäller kost och hälsa.
Vi har funnit vår väg till hälsa. Är utbildade kostrådgivare inom Paleo, lever som vi lär, skriver kokböcker samt driver kost- och hälsoutmaningar.
Låt dig inspireras!
Kram Jenny & Magnus