Supersnabb Bärsylt
Supersnabb Bärsylt Så här gör du Häll bären (hallon, blåbär eller en blandning av dessa) i en liten kastrull Sätt bären på spisen (om du…
Supersnabb Bärsylt Så här gör du Häll bären (hallon, blåbär eller en blandning av dessa) i en liten kastrull Sätt bären på spisen (om du…
Pesto på morotsblast Så här gör du Torrosta solrosfrön i en stekpanna Hacka morotsblasten Riv zest från citronen Pressa vitlöken Måtta upp olivoljan Lägg…
Coleslow på Grönkål Så här gör du Förbered och gör en omgång av vår härliga Vitlök- och chilimajonnäs med persilja. Länk till receptet för…
Mandelsmör Så här gör du Rosta mandeln i en torr panna på svag värme Häll den rostade mandeln i en mixer (eller matberedare) med mycket styrka…
Fikonsmör Så här gör du Skär av den torra kvisten på fikonen Lägg fikonen i en mixerkanna Dela bananen i mindre bitar och lägg ner…
Aprikos och citronsmör Så här gör du Lägg ner aprikoserna i en liten mixer Skala och bryt ner bananen Tvätta citronen noga och finriv…
Champinjon och Avokadosallad Så här gör du Skiva champinjonerna Bryn champinjonerna gyllen bruna i olivolja Pressa ned vitlöksklyftorna i champinjonerna i slutet av stekningen…
Hummus på sötpotatis och morot Så här gör du Sätt ugnen på 200 grader Skala sötpotatisen och morötterna och dela i mindre bitar Rosta i…
Vi heter Jenny och Magnus Andersson och tillsammans driver vi Sveriges största sida om Paleo. Här publicerar vi recept och tankar om livsstilen.
Paleo är en livsstil som utgår från människans ursprung vad gäller kost och hälsa.
Vi har funnit vår väg till hälsa. Är utbildade kostrådgivare inom Paleo, lever som vi lär, skriver kokböcker samt driver kost- och hälsoutmaningar.
Låt dig inspireras!
Kram Jenny & Magnus