Rotfruktsmos
Rotfruktsmos Gör så här Skala rotfrukterna Skär och dela i mindre bitar Koka upp en större kastrull med lättsaltat vatten Häll ner rotfrukterna Låt koka…
Rotfruktsmos Gör så här Skala rotfrukterna Skär och dela i mindre bitar Koka upp en större kastrull med lättsaltat vatten Häll ner rotfrukterna Låt koka…
Vitlökschampinjoner Så här gör du Sätt ugnen på 200 grader Bryt av fötterna på svampen Mixa svampfötterna grovt i en mixer Häll över de…
Torkad svamp Så här gör du Rensa svampen Skär den i tunna skivor (c:a 3-4 mm) Lägg upp på galler In i torkugn i…
Squashpasta Så här gör du Tvätta squashen Svarva den i grönsakssvarven eller skär långa remsor med hjälp av en potatisskalare Koka upp en kastrull…
Röbetshummus Så här gör du Sätt ugnen på 200 grader Tvätta rödbetorna och dela i mindre delar Ringla lite olivolja i botten på en…
Basilikaolja Så här gör du Lägg basilika, vitlök och olivolja i en mixer bringare Mixa med stavmixer till en krämig olja Smaka av med…
Mango Chutney Så här gör du Rensa och dela paprikan i mindre bitar Skala och skär rödlöken i små bitar Dela, kärna ur och skär…
Bakade betor Så här gör du Sätt ugnen på 200 grader Finhacka schalottenlöken och blanda med olja, vinäger och senap till en dressing Smaka av…
Vi heter Jenny och Magnus Andersson och tillsammans driver vi Sveriges största sida om Paleo. Här publicerar vi recept och tankar om livsstilen.
Paleo är en livsstil som utgår från människans ursprung vad gäller kost och hälsa.
Vi har funnit vår väg till hälsa. Är utbildade kostrådgivare inom Paleo, lever som vi lär, skriver kokböcker samt driver kost- och hälsoutmaningar.
Låt dig inspireras!
Kram Jenny & Magnus