Julig rödkål
Julig rödkål Så här gör du Strimla och bryn rödkålen några minuter i en stekpanna med t.ex. ghee Skala och strimla rödlöken och tillsätt med…
Julig rödkål Så här gör du Strimla och bryn rödkålen några minuter i en stekpanna med t.ex. ghee Skala och strimla rödlöken och tillsätt med…
Mandelmassa Så här gör du Skålla mandeln Mixa mandel och honung (alt. kokossocker) i en matberedare med knivinsatsen till en massa Häll eventuellt på vatten…
Fyllig och kladdig Chokladtårta Så här gör du Sätt ugnen på 175 grader Smält kokosoljan Kärna ur dadlarna och lägg dem i en matberedare (använd…
Ingefärsgrädde Så här gör du Vispa ihop kokosgrädde med den malda ingefäran Häll upp i skål och servera eller ställ grädden i kylen fram till…
Mangokräm Så här gör du Häll mango och kokosoljan i en mixer och mixa till kräm Tillsätt riven kokos och mixa lite till Häll upp…
Raw Kladdkaka med smak av kokos och valnötter Så här gör du Mixa alla ingredienser i en matberedare till en krämig smet Strö lite…
Raw Kladdkaka med smak av kaffe och hasselnötter Så här gör du Mixa alla ingredienser i en matberedare till en krämig smet Strö lite…
Kladdkaka med smak av mint Så här gör du Sätt ugnen på 175 grader Smält kokosoljan Kärna ur dadlarna och lägg i en matberedare, använd…
Vi heter Jenny och Magnus Andersson och tillsammans driver vi Sveriges största sida om Paleo. Här publicerar vi recept och tankar om livsstilen.
Paleo är en livsstil som utgår från människans ursprung vad gäller kost och hälsa.
Vi har funnit vår väg till hälsa. Är utbildade kostrådgivare inom Paleo, lever som vi lär, skriver kokböcker samt driver kost- och hälsoutmaningar.
Låt dig inspireras!
Kram Jenny & Magnus