Smaksatt kokosolja
Smaksatt kokosolja Så här gör du Skala och riv ingefära Ta tillvara på den “saftiga fina massan” (inte trådarna/böset) blanda den rivna ingefäran med kokosolja…
Smaksatt kokosolja Så här gör du Skala och riv ingefära Ta tillvara på den “saftiga fina massan” (inte trådarna/böset) blanda den rivna ingefäran med kokosolja…
Laxsallad Denna ljuvliga Laxsallad smakar lika gott till lunch som på buffébordet när det bjuds till kalas och fest! Så här gör du Koka äggen…
Mandelmjölk Att göra egen mandelmjölk (eller mandeldryck) är väldigt enkelt, det går dessutom snabbt. Att det inte heller är några som helst tillsatser i den…
Rotfruktsmos Gör så här Skala rotfrukterna Skär och dela i mindre bitar Koka upp en större kastrull med lättsaltat vatten Häll ner rotfrukterna Låt koka…
Paleo Omelett En omelett i sin enkelhet är perfekt både till frukost och lunch. Servera den tillsammans med en härlig sallad och du har en…
Helstekt sidfläsk Gör så här Sätt ugnen på 175 grader Ta din bit med sidfläsk och skär försiktigt bort svålen (Vi har testat att behålla…
Snabba Paleopepparkakor Gör så här Sätt ugnen på 150 grader Blanda samman de torra ingredienserna (mandelmjöl, kokossocker och pepparkakskryddan) i en bunke Ta äggen och…
Kycklinggryta Så här gör du Förbered en omgång med Mandelsmör på ca 3 dl mandel. OBS! uteslut saltet! Receptet på Mandelsmör hittar du här Skala…
Vi heter Jenny och Magnus Andersson och tillsammans driver vi Sveriges största sida om Paleo. Här publicerar vi recept och tankar om livsstilen.
Paleo är en livsstil som utgår från människans ursprung vad gäller kost och hälsa.
Vi har funnit vår väg till hälsa. Är utbildade kostrådgivare inom Paleo, lever som vi lär, skriver kokböcker samt driver kost- och hälsoutmaningar.
Låt dig inspireras!
Kram Jenny & Magnus